Instant beauty experts

Over ons

ESTIQ White is onderdeel van ESTIQ Instant Beauty en met meerdere vestigingen actief om cosmetische behandelingen uit te voeren van hoog niveau met direct resultaat.

Instant Beauty

Vanuit de gedachte dat het belangrijkste van een cosmetische behandeling het eindresultaat is, hebben we met ESTIQ deze gedachte verder vorm gegeven. En met succes! Inmiddels werken we vanuit meerdere vestigingen en groeien we steeds verder. Allemaal dankzij de duidelijke visie en structuur binnen het bedrijf. We geven behandelingen met een hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs, maar zonder uitzonderingen krijg je van ons een direct zichtbaar resultaat!
Vandaar dat we met ESTIQ ons heel duidelijk kunnen onderscheiden in de soms wat ondoorzichtige markt voor uiterlijke verzorging. Voor ons is het allemaal heel simpel, wij geven de beste service, werken uitsluitend met opgeleide en getrainde medewerkers, onze behandelingen zijn 100% veilig en geven direct resultaat. Daarnaast geven we de luxe en het comfort mee aan al onze behandelingen, zodat de weldaad van exclusieve aandacht voor jouw persoonlijke verzorging door ESTIQ Instant Beauty wordt overgebracht. We vinden het belangrijk dat we naast de zorg voor veiligheid en gezondheid ook juist de persoonlijke aandacht kunnen geven aan al onze klanten.

“Eindelijk, een professionele behandeling door experts in Instant Beauty. Ik voel me direct weer vol zelfvertouwen!”

INNOVATIE – Op het gebied van Instant Beauty zijn we met ESTIQ continue op zoek naar innovatieve technieken om zonder het gebruik van naalden of chirurgie de hoogste kwaliteit van cosmetische behandelingen te geven. In sommige gevallen gaan we direct in gesprek met fabrikanten en ontwikkelaars om het onmogelijk toch mogelijk te kunnen maken. Techniek staat bij ESTIQ voor pijnloze behandeling met direct zichtbare resultaten en altijd veilig voor je gezondheid.

Direct resultaat

Ooglidcorrecties

Fillers zonder naald

Tandenbleken

Vollere lippen

Facelift zonder snijden

ook voor jou

Veilig ∙ Pijnloos ∙ Snel

Of het nu gaat om het simpelweg bleken van je tanden of dat we je een complete ooglidcorrectie bij te uitvoeren; al onze behandelingen zijn veilig, pijnloos en snel. Uiteraard nemen we de tijd om de behandeling compleet op jou af te stemmen. Voorafgaand aan elke behandeling, klein of groot, nemen we uitgebreid te tijd om een complete intake met je door te lopen. In dit gesprek bespreken we de behandeling en de mogelijke risico’s. We geven duidelijk aan wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten om het mooiste resultaat te kunnen behouden. Zo is bij ons het eerste consult altijd gratis en zijn we hier zeker niet gehaast. Het gaat tenslotte om jouw uiterlijk!

“Mijn grootste motivatie om ESTIQ op te richten was het gebrek aan behandelingen met direct resultaat gecombineerd met een hoog niveau van kwaliteit en service naar de klant. Ben ik zo veeleisend heb ik vaak gedacht, maar sinds ESTIQ Instant Beauty weet ik zeker dat mijn gevoel klopt”

Lizbey Lazo

Unieke behandelwijze

De unieke behandelwijze van ESTIQ gaat uit van het behalen van een direct zichtbaar resultaat na afloop. Voorafgaand wordt duidelijk gemaakt wat je wensen en verwachtingen zijn en na afloop kun je deze direct in de spiegel terugzien. Indien mogelijk kunnen we verschillende behandelingen met een zichtbaar resultaat combineren zodat de eerste indruk na afloop van de behandeling overweldigend is.

100% veilig

Al onze behandelingen zijn 100% veilig. Zo gebruiken we voor het bleken van je tanden uitsluitend NON-peroxide bleekgels met bijpassende werkmethoden. Training en opleiding van onze mensen is daarom een continue proces gecombineerd met technische innovaties. Ook binnen de ESTIQ Advance technieken maken we uitsluitend gebruik van 100% veilig en veelal natuurlijke producten.

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling wordt je geholpen door een specialist van ESTIQ. Je kunt plaats nemen in één van onze privé cabines of voor het tandenbleken in de speciaal daarvoor ontwikkelde cocoons. Gedurende het proces worden de tussentijdse resultaten met je besproken en ga je stapsgewijs verder met het Instant Beauty proces. Ondertussen geniet je van je favoriete Netflix serie of film.

Gezondheid

Jouw gezondheid is van het grootste belang. Uiteraard is de intake en het eerste consult van groot belang hierbij. Tijdens dit consult kijken we samen naar de behandelingen en de mogelijke risico’s voor jou. Zo komen er verschillende gezondheidsaspecten naar voren. Hiermee houden we rekenen zowel voor en tijdens, maar ook na de de behandeling zodat je weet dat je veilig bent bij ESTIQ.

Intake

Voor elke behandeling doen we een uigebreide intake. We nemen hier graag de tijd voor, aangezien we jouw verwachtingen willen waarmaken. Bij het tandenbleken betekend het dat één van onze cosmetisch tandspecialisten een kleurbepaling doet. Hierdoor kunnen we samen de beste behandeling voor jou bepalen. Voor de ESTIQ Advance technieken kijken we ook naar de gezondheidsaspecten.

ESTIQ nazorg

Wanneer je behandeling is uitgevoerd gaan we bij ESTIQ nog verder met je nazorg. Uiteraard krijg je van ons tips en instructies om het beste resultaat langdurig te behouden. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om in de toekomst voor een bijhoudbehandeling te kiezen. Zo blijf je altijd verzekerd van het behaalde resultaat van jouw Instant Beauty behandeling!

ESTIQ

Veilig.Pijnloos.Witte tanden

ESTIQwhite