Veilig.Pijnloos.Witte tanden

estiq | Intens

Probeer het zelf | Witte tanden

Stralend wit

Onze ESTIQ | INTENS behandeling geeft je die stralende glimlach met 8 – 10 tinten wittere tanden.

Voor wie is de ESTIQ | INTENS behandeling?

De ESTIQ | INTENS behandeling is voor iedereen die een van een stralende, witte glimlach wil genieten. Door het verschil van 8 – 10 tinten merk je direct verschil en zie je wittere tanden in jouw glimlach!

Ondanks de frisse en witte uitraling is het van belang dat je tijdig een bijhoud behandeling boekt om deze look op peil te houden. Wanneer je nog witter dan wit wilt, kies dan voor onze ESTIQ | PREMIUM behandeling.

Wat krijg je bij de ESTIQ | INTENS behandeling?

In totaal duurt de behandeling circa 95 minuten. Elke behandeling bij ESTIQwhite begint uiteraard met een consult en een kleuranalyse door één van onze deskundige tandcosmetische medewerkers. Samen bespreek je de gewenste kleur en bepalen jullie de aanpak. Ook wordt aangegeven of de door jouw gekozen behandeling tot het gewenste resultaat kan leiden.

Voor het beste resultaat geven we je eerst een complete voorbehandeling met onze gepatenteerde ESTIQactivation. Hierdoor brengen we een toplaagje aan op je tanden om de bleekgel direct te activeren.

Vervolgens wordt je gevraagd om in één van onze privé cocoons plaats te nemen. Je lippen worden beschermd met een laagje protector en onze bleekgel wordt aangebracht op je tanden. De speciaal hiervoor ontwikkelde LED2-bleeklamp wordt over je gebit geplaats en je krijgt een bril om je ogen af te schermen van het blauwe licht. De LED2-bleeklamp activeerd in stappen onze bleekgel om jouw de witte tanden te kunnen geven.

Ondertussen geniet jij van je privé omgeving in onze cocoon en kijk je naar jouw favoriete Netflix serie of film.

Welk resultaat geeft de ESTIQ | INTENS behandeling?

Om nog meer resultaat te boeken met de ESTIQ | INTENS behandeling is het verstandig om je tanden tijdens de behandeling te laten polijsten. Door onze uitgebreide kennis en ervaring zijn onze tandcosmetisch specialisten direct in staat om ook jouw gebit optimaal te preparen voor de bleek sessie.

Met de ESTIQ | INTENS behandeling kunnen je tanden wel 8 tot 10 tinten lichter worden! Na afloop van de behandeling wordt de kleuranalyse nogmaals herhaald en kun je jezelf overtuigen van het behaalde resultaat.

Zonder pijn de ESTIQ | INTENS behandeling ondergaan?

Alle behandelingen van ESTIQwhite zijn volledig pijnloos en compleet veilig. Onze bleekgels zijn op natuurlijke basis uiteraard zonder peroxide. Door deze unieke samenstelling hebben de bleekgels van ESTIQ geen schadelijke effecten op je tanden.

Door de aanvullende voorbehandeling die standaard is bij de ESTIQ | INTENS behandeling zul je merken dat het proces van bleken sneller en soepeler verloopt.

Mocht je tijdens de behandeling een minder comfortabel gevoel ontwikkelen, geef dat dan door aan jouw tandcosmeticus zodat deze direct een passende oplossing kan geven.

Direct de ESTIQ | INTENS behandeling boeken!

Wil je direct een afspraak maken voor de ESTIQ | INTENS behandeling? Dat kan heel eenvoudig via onze website en je afspraak is binnen een paar minuten geregeld!

Vaak kunnen wij nog plek maken voor dezelfde dag of kies je jouw favoriete tijd om heerlijk relaxed naar wittere tanden te gaan.

Wil je meer informatie of eerst een gratis consult en kleurbepaling? Neem dan contact met ons op of kom naar één van onze vestigingen.

€ 0,00

Consult en kleurbepaling

bijhoud behandeling voor maar € 25,-

Voor alle vaste klanten van ESTIQwhite hebben we een speciale bijhoudbehandeling. Na het bereiken van jouw ideale witte glimlach maken we samen met jou een behandelplan om dat frisse en witte gebit op peil te houden.

In veel gevallen volstaat een bijhoudbehandeling waarbij je 1x per 2 of 3 maanden bij ons terugkomt. Dus voor een bedrag van nog geen € 10,- per maand heb je altijd een stralende lach!

Polijsten

Het beste resultaat van het bleken van je tanden krijg je met een complete polijstbeurt. Al onze medewerkers zijn volwaardig opgeleid tandcosmeticus en geven met speciale apparatuur ook jouw tanden een strakke en gladde oppoetsbeurt om een optimaal resultaat van het bleken van je tanden te kunnen garanderen.

ESTIQ

Veilig.Pijnloos.Witte tanden

ESTIQwhite