Instagram deel & winactie

Een jaar lang witte tanden

Je leest het goed! Bij ESTIQ maakt je nu kans op een heel jaar lang behandelingen van ESTIQ White. Hierdoor blijven jouw tanden het hele jaar stralend wit. Met onze Instagram Deel & Winactie ben je 1 jaar lang verzekerd van witte tanden.

Jouw Tanden.
Hele jaar.
Wit.

Wanneer je een cadeau krijgt, wil je er graag zo lang als mogelijk plezier aan beleven. Dat denken wij bij ESTIQ ook, dus geven we 2x “Een jaar lang witte tanden” met behandelingen van ESTIQ White weg.

Dat betekend dat je als winnaar van dit fantastische pakket (t.w.v. € 249,-) direct een Premium behandeling compleet met een Polijstbeurt van ons krijgt waardoor jouw gebit gaat stralen als nooit te voren. Om dit Witter dan Wit effect te behouden geven we je daarom voor de rest van het jaar Bijhoudbehandelingen cadeau zodat je elke 3 maanden bij ons terug bent om je de witte kleur van je tanden op peil te houden.

Daarnaast krijg je uiteraard onze privé cocoon behandeling en zorgen we ervoor dat je bij elke behandeling een nieuwe kleurbepaling doet. Onze ESTIQpower gel doet de rest. En jij? Jij lacht van oor tot oor, het hele jaar door!

Instagram Deel en Winactie

Ook jij maakt kans op één van de twee complete jaarbehandelingen van ESTIQ White. Hiervoor moet je wel een Instagram account hebben. Dan wordt het vervolgens heel eenvoudig en leuk tegelijk, want je kunt je vrienden laten weten dat ze meedoet met onze actie.

 

Wat moet je doen?

  1. Volg ons op Instagram (@estiqwhite)
  2. Like deze actie
  3. Tag 2 vrienden of vriendinnen waarvan jij vindt dat ze een stralend witte glimlach kunnen gebruiken ?

Doe ook mee

Het hele jaar wit

Je zult het waarschijnlijk niet geloven wanneer je in de spiegel kijkt. Wen er maar aan!

Als jij de winnaar bent van 1 van de 2 complete jaarbehandelingen van ESTIQ White zul je het hele jaar kunnen genieten van je stralend wit gebit. Dus elke keer wanneer je in de spiegel kijkt zie je jouw witte tanden. Elke keer weer, het hele jaar door!

Wees er snel bij, want de actie loopt tot 31 augustus 2019.

 

“Ik geef graag dingen, die ik zelf ook het liefst zou krijgen. Aandacht en oprechte interesse kosten niets, maar geven veel”

Lizbey Lazo

Founder, ESTIQ

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe acties? Schrijf je in voor het laatste Instant Beauty nieuws van ESTIQ!

Unieke behandelwijze

De unieke behandelwijze van ESTIQ gaat uit van het behalen van een direct zichtbaar resultaat na afloop. Voorafgaand wordt duidelijk gemaakt wat je wensen en verwachtingen zijn en na afloop kun je deze direct in de spiegel terugzien. Indien mogelijk kunnen we verschillende behandelingen met een zichtbaar resultaat combineren zodat de eerste indruk na afloop van de behandeling overweldigend is.

100% veilig

Al onze behandelingen zijn 100% veilig. Zo gebruiken we voor het bleken van je tanden uitsluitend NON-peroxide bleekgels met bijpassende werkmethoden. Training en opleiding van onze mensen is daarom een continue proces gecombineerd met technische innovaties. Ook binnen de ESTIQ Advance technieken maken we uitsluitend gebruik van 100% veilig en veelal natuurlijke producten.

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling wordt je geholpen door een specialist van ESTIQ. Je kunt plaats nemen in één van onze privé cabines of voor het tandenbleken in de speciaal daarvoor ontwikkelde cocoons. Gedurende het proces worden de tussentijdse resultaten met je besproken en ga je stapsgewijs verder met het Instant Beauty proces. Ondertussen geniet je van je favoriete Netflix serie of film.

Gezondheid

Jouw gezondheid is van het grootste belang. Uiteraard is de intake en het eerste consult van groot belang hierbij. Tijdens dit consult kijken we samen naar de behandelingen en de mogelijke risico’s voor jou. Zo komen er verschillende gezondheidsaspecten naar voren. Hiermee houden we rekenen zowel voor en tijdens, maar ook na de de behandeling zodat je weet dat je veilig bent bij ESTIQ.

Intake

Voor elke behandeling doen we een uigebreide intake. We nemen hier graag de tijd voor, aangezien we jouw verwachtingen willen waarmaken. Bij het tandenbleken betekend het dat één van onze cosmetisch tandspecialisten een kleurbepaling doet. Hierdoor kunnen we samen de beste behandeling voor jou bepalen. Voor de ESTIQ Advance technieken kijken we ook naar de gezondheidsaspecten.

ESTIQ nazorg

Wanneer je behandeling is uitgevoerd gaan we bij ESTIQ nog verder met je nazorg. Uiteraard krijg je van ons tips en instructies om het beste resultaat langdurig te behouden. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om in de toekomst voor een bijhoudbehandeling te kiezen. Zo blijf je altijd verzekerd van het behaalde resultaat van jouw Instant Beauty behandeling!

ESTIQ

Veilig.Pijnloos.Snel

ESTIQ